— Kort om os —

Om Cleanlines

Og få mere at vide

— stabil og servicebevist stab af rengøringsassistenter —

Vi opfylder kundens ønsker og behov

Cleanlines er en servicevirksomhed, som siden 2002 har specialiseret sig i erhvervsrengøring, med en målsætning om at levere rengøring af høj, ensartet kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Det skaber værdi for vores kunder, deres medarbejdere og gæster.

Kvalitet og personlig relation er vigtigt for os hos Cleanlines. Rengøring af høj kvalitet er med til at forbedre indeklimaet og giver et godt arbejdsmiljø. De personlige og faste relationer mellem kunden og os, giver tryghed også selvom at rengøringen , primært udføres i nattetimerne og sjældent bemærkes, giver det en tryghed at vide at det er det samme faste personale der kommer hver gang.

Hos os bliver alle tilbud individuelt tilpasset vores kunder. Vi finder gennem vores erfaring på området og jeres viden om brugen af jeres virksomheds lokaler, i fælleskab frem til en individuel tilpasset løsning af jeres rengøringsbehov og udarbejder et tilbud derefter.

For at holde hjulene i gang og have mulighed for at opfylde kundens ønsker har vi selvfølgelig en meget stabil og servicebevist stab af rengøringsassistenter, som alle behersker dansk 100%, hvilket medfører, at der ikke opstår nogle former for kommunikationsmisforståelser.

Ligeledes er alt vores personale selvfølgelig i besiddelse af ren straffeattest – uanset om der er tale om konsulenter, inspektører eller assistenter.

Vi har kundekonsulenter, som hovedsageligt beskæftiger sig med at lave tilbud til erhvervsdrivende, som måtte ønske et sådan, men som også efterfølgende vil være kundens kontaktperson. På den måde undgås misforståelser mellem den lovede service og den reelle udførelse.

— Vil du vide mere? —

Kontakt os for yderligere oplysninger

Og hør mere
— CleanLines —

Speciale i erhvervsrengøring

Hos Cleanlines er der altid sammenhæng mellem pris og kvalitet, og vi vælger altid den bedste rengøringsløsning til den specifikke opgave. Vi har mange års erfaring inden for god, ordentlig rengøring, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Cleanlines, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores tilbud og services inden for erhvervsrengøring. Vi står klar til at assistere jeres virksomhed!